Välkommen till Svenska Foder Garta!

Svenska Foder Garta är ett modernt och flexibelt företag som vänder sig mot den gröna sektorn. Sedan den 1 januari 2012 är vi ett helt igenom svenskt företag och ingår i Svenska Foderkoncernen.

Svenska Foder Garta är leverantör av produkter och rådgivning till professionella potatisodlare, frukt- och växthusodlare, frilandsodlare, bärodlare och golfbanor. Vi erbjuder även goda kunskaper inom det biologiska växtskyddet som finns tillgänglig på marknaden - dessa uppfyller de lagkrav och den standard som är nödvändig inom respektive område.

Vi kan erbjuda ett brett sortiment för dig som vill lyckas i din verksamhet. Våra erfarenheter och kunskaper inom dessa segment är omfattande. Vi utgår alltid från din specifika verksamhet för att kunna skräddarsy ett upplägg som gagnar såväl odling som ekonomi.

Varje dag arbetar vi för att kunna skapa ett mervärde för våra kunder genom att erbjuda kvalitetsprodukter och rådgivning inom alla våra marknadsområden. Våra anställda har lång och
gedigen erfarenhet inom de områden vi verkar i. Dessutom har vi ett gott samarbete med rådgivare med spetskompetens inom alla våra verksamhetsområden. Detta tillsammans med ett omfattande
kontaktnät säkrar att du får en professionell vägledning när du kontaktar oss.

Svenska Foder Garta finns lokaliserat med lager och logistik i Knästorp, Svenska Foders regionkontor och lagerställe, strax utanför Lund Södra. Härifrån styrs inköp, logistik och säljsupport.

Våra säljare är ambulerande i de områden vi finns i. Vi har också genom Svenska Foder-koncernen en mängd lagerställen runt om i landet där vi har möjlighet att leverera de produkter du har behov av i din verksamhet.

Kontakta oss, så berättar vi mer!

 
 

Garta

Knästorps Kvarnväg 220

245 93 Staffanstorp

Tel. +46 46 32 58 91

Fax +46 46 32 58 99

E-post: mail@garta.se